Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

Decoproyec

Spuitkurk

Decoproyec spuitkurk is een decoratieve afwerklaag met isolerende eigenschappen, geschikt voor binnenmuren en plafonds, gevels en daken. Dit ecologisch product is een op kurk gebaseerde emulsie die wordt aangebracht met een spuitpistool. De gespoten kurk vormt een elastische, waterafstotende en ademende beschermlaag met een thermisch en akoestisch isolerende werking.

Deze spuitkurk is toepasbaar op beton en steen, bepleisterde en reeds geverfde muren, vezelcement, metaal, hout en kunststof.
Met een scala aan beschikbare kleuren en korrelgroottes kan deze spuitkurk zowel buiten als binnen worden toegepast. Indien gewenst kan een extra isolatieplaat worden bijgeleverd.

Kurk, de beste natuurlijke bescherming!

Kurk is afkomstig van de schors van de kurkeik (Quercus suber). Deze boom komt voor in het Middellandse Zeegebied en wordt, na 25 jaar ongestoord groeien, iedere negen jaar geoogst.

Het ontschorsen veroorzaakt geen schade aan de boom die meer dan 300 jaar oud kan worden. Kurk is een natuurproduct met uitstekende isolerende eigenschappen. Deze eigenschappen dankt het aan de miljoenen met lucht gevulde cellen waaruit ze is opgebouwd. Kurk voelt hierdoor aangenaam aan en absorbeert geluiden en trillingen.
Kurk is veerkrachtig, antistatisch en brandvertragend. Kurk bevat verschillende harsen waardoor het goed bestand is tegen water en tegen aantasting door schimmels en insecten.

Waarom kiezen voor
Profi XL?

  •  10 jaar ervaring
  •   Kwaliteitsgarantie
  •   Duurzaamheid
  •   Scherpe prijzen
  •   Persoonlijk contact
  •   Duidelijk en transparant

 

 


Like ons op Facebook