Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

Spackspuiten: fris en goedkoop

Spackspuiten is een wand-afwerking die veel door ons wordt toegepast. Zowel in nieuwbouw projecten alsook in (oudere) woningen.

Beste Lezers, 

Vandaag wil ik u wat meer vertellen over een van de specialisaties van Profi XL: Spackspuiten. Spackspuiten is een wand- en plafondafwerking die tegenwoordig veel door ons wordt toegepast. Met name in nieuwbouwprojecten, maar ook voor de renovatie van bestaande (oudere)woningen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een perfect resultaat aanbieden.

Wat is spackspuiten?

Spackspuiten is een snelle, duurzame en mooie manier om een muur af te werken. Het resultaat is vergelijkbaar met dat van een gestukadoorde muur. Als de wanden opdrogen, ontstaat een mooie en egale korrelstructuur.

Met spackspuiten, ook wel spacken genoemd, wordt een pleisterlaag onder hoge druk op muren en wanden gespoten. Dit gebeurt machinaal. In twee etappes: eerst wordt een laag aangebracht die vlak wordt afgepleisterd. Wanneer deze laag droog is, volgt een tweede laag die de muur of het plafond voorziet van de structuur. U kunt kiezen voor een grovere of fijnere structuur.

Bepaal zelf de uitstraling

U kunt  zelf de uitstraling van het spackspuitwerk bepalen. Spack is van nature een gladde pasta, maar zorgt desondanks voor een korrelstructuur op uw wanden of plafond. Dit komt door de compressor en de spuitmachine die wij gbruiken. U kiest zelf de dikte van de korrel. Houdt u bijvoorbeeld van een basic muur? Kies dan voor wit spackspuitwerk met een fijne korrelstructuur. Wilt u uw muren juist meer op de voorgrond hebben? Laat uw muur dan spackspuiten in een mooie kleur en kies voor een grove structuur. Iedere denkbare kleur is mogelijk bij spackspuitwerk.

Voordelen van spackspuiten op een rijtje:
- Relatief goedkope afwerking
- In een dag is alles droog
- Snelle oplossing: in 2 a 3 dagen is het hele huis klaar.

Dus kunnen uw muren of plafonds wel een opknapbeurt gebruiken, maar is uw budget beperkt? Denk dan eens aan de mogelijkheden voor spackspuitwerk.

Interesse?
Maak vandaag nog een afspraak voor gratis advies of een vrijblijvende offerte >>

Ik hoop dat u weer wat wijzer bent geworden door mijn blog en graag tot de volgende keer!

Groetjes,
Maurice Janssen
Profi XL

 

 

 

Waarom kiezen voor
Profi XL?

  •  10 jaar ervaring
  •   Kwaliteitsgarantie
  •   Duurzaamheid
  •   Scherpe prijzen
  •   Persoonlijk contact
  •   Duidelijk en transparant

 

 


Like ons op Facebook