Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

De stukadoor van regio Heerlen en Kerkrade: ook voor spackspuitwerk

Met een keuze uit 1.000 verschillende kleuren en een cleane look die goed tot z’n recht komt in zowel nieuwbouw als oudbouw, is spackspuitwerk een populaire decoratieve afwerking. Maar voor alles geldt: een methode komt pas goed uit de verf met de juiste techniek. Schakel daarom de ervaren stukadoor van Profi XL in.

Spic en span met spackspuitwerk door Profi XL

Wat een tongbreker, vindt u niet? Gelukkig hoeft u uw hoofd niet te breken over de mooiste afwerking van uw muren en plafonds. Spackspuitwerk is op vele ondergronden toepasbaar en zorgt voor verbluffende resultaten. Met onze beproefde spackmethodes worden zelfs de kleinste oneffenheden weggewerkt en kunt u rekenen op een superstrak resultaat.

 

Nieuwbouw 

Heeft u een nieuwbouwwoning en bent u geïnteresseerd in spackspuitwerk? Wij bezoeken u graag op locatie om advies te geven, de situatie te beoordelen en in te meten. Ook kunnen wij u een vrijblijvende offerte sturen op basis van een bouwtekening.

Vraag naar de mogelijkheden >>

 

Renovatieprojecten en bestaande bouw

Kiest u voor spackspuitwerk bij uw renovatie of bestaande woning, dan komen wij langs om te beoordelen of de ondergrond geschikt is voor het spuitwerk of nog een extra behandeling vereist. Daarnaast laten wij u direct zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van kleur en structuur. Aan de hand van deze vrijblijvende afspraak, ontvangt u een advies op maat.

Maak een vrijblijvende afspraak >>

 

Spackspuiten: onze werkwijze

1.  Afplakken
Alles dat niet gespoten wordt, zoals plinten, deurkozijnen en ramen, plakken wij zeer nauwkeurig voor u af.

2.  Messen
De te spuiten oppervlakken worden ingespoten met spuitpleister en daarna vlak afgestreken met een plafond- of spackmes. Door deze behandeling worden alle kleine oneffenheden weggewerkt en krijgt de ondergrond de juiste kleur. Dit heet “messen”.

3.  Afkorrelen
Nadat de  zogeheten “meslaag” en hoeken gewassen en aangedroogd zijn, beginnen wij met afspuiten (afkorrelen).

4.  Het resultaat
Na het afkorrelen ruimen wij op en verwijderen we het afplakmateriaal, zodat wij u met gepaste trots het resultaat kunnen laten zien.

Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden >>

 

 

Waarom kiezen voor
Profi XL?

  •  10 jaar ervaring
  •   Kwaliteitsgarantie
  •   Duurzaamheid
  •   Scherpe prijzen
  •   Persoonlijk contact
  •   Duidelijk en transparant

 

 


Like ons op Facebook